perjantai 25. heinäkuuta 2008

Uusi tausta ja kuva


Nyt olen vaihtanut taustan,se on todella hyvä minun mielestäni.Jos sulla on mielipiteitä niin kirjoitakaa kommenteja.Sitten olen vaihtanut kuvan vieraskirjasta ja tämän sivun.

Jos sulle tulee asiaa minulle niin kirjoita vieraskirjaa,tietysti minä vastaan teihin kyselyyn?

keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Jesse McCartney on bongo poikaThe pop / R & B star on esillä, Bongo mainoskampanja farkku tänä syksynä. McCartney on ensimmäinen mies puolestapuhuja brandin mainoskampanjan. The multi-lahjakas 21-vuotias tulee esille mainoksen rinnalla viisi naisten malleja. Mallit showcase Bongo "Fab Five Sopii" farkut. "There's nothing parempi kuin tyttö-T-paita ja farkut niin Bongo ampumaan oli unelma minulle", sanoo McCartney. "Tämä kausi, teimme lähtöä usual" Se "tyttö meidän Bongo kampanja ja sen sijaan päätimme ominaisuus yksi musiikin kuumimpia tähtiä ja" Se "kaveri jotka on tällä hetkellä # 1 laulu at Top 40 radio-, Jesse McCartney, "Sanoo Bongo's Chief Marketing Officer, Dari Marder. The brand uutta "Se" kaveri ei vain näy mainoksen, mutta myös tehdä henkilökohtaisia esiintymisiä ja muita tapahtumia, joilla edistetään hänen kanssa brändi.

tiistai 22. heinäkuuta 2008

Jesse McCartney Fan Frenzy Italiassa

Jesse McCartney Fan Frenzy in Italy

-Jesse McCartneyltä tuli uutta videoon ja kertoo Italian tapahtuuneesta. Jesse kertoo videossa hän julkkaisee Italiassa CD-Kauppoissa hänen tulevan Cd "Departure" joka on vasta siellä ja nimmareita kanssa.

maanantai 21. heinäkuuta 2008

JMF on järjestänyt ulkoisille Jesse-fanille Foorumin.


Tämä on vasta uutta ulkomaisille Jesse McCartney-Faneille. JMF päätti että ulkomaisillekin täytyy saada keskuteluja Jesse McCartney Finlaindille.

Eilen oli Jesse McCartney kokous jonka halutiin suuria kunnioita Jesseä ja toivomme parasta että jos tulee jäseniä kannustamaan häntä. Mainostaminen on todella hyötyä nettipalstoissa silti olemme suunnitelimme ahkerasti ja raakasti. Voi olla hyötyä suomalais valvojia lisää jossain vaiheessa kun ilmoittaan:)

Menkää ja tuttustukaa tarkaa!

http://p3.foorumi.info/jesseforum/index.php