lauantai 23. lokakuuta 2010

Yhteistyö?

Jos haluat ruveta Jesse McCartney Finland Blogspot kanssa yhteistyöhön? Jos sinulla joku tapahtuma,kilpailu tai jotain jonka voit tehdä yhteistyötä jonkun kanssa. Jos on mieli olla kumppani niin voit toki ilmoittaa siitä asiasta ja miksi.Sähköpostilla voit ilmoittaa niin minä huomaan joku haluaa yhteistyöhön tai kumppaniksi.

JOULUAIHEISIA BANNERIA:

Bannerin koko 180x300Bannerin koko 180x200
180x300

 100x50


EI OLE JOULUAIHEISIA:

180x300


50x50
100x100
100x50

perjantai 22. lokakuuta 2010

Jesse on menettänyt kaverin.

Jesse kertoo videossa että hän on menetänyt kaverin auto-onnettomuudessa ja muutti hänen elämänsä, moni nuori kuolee Yhdysvalloissa.Älkää koskaan tehkö kun ajaatte autoa ja teksti viestien lähetely kavereille tai soitatte niin tulee onnettomuuksia.

- Todella surullista kuulla kun hän on menettänyt kaverin mutta toivottavasti kaikki nuoret täyttyy miettiä omaa kavereiden parasta kun menettää kaiken ystävyyden.

Uusi Ulkoasu vaihdettu

11.7.2008 avattu blogi sivusto joka on parantunut todella nopeasti mutta silloin oli vanhaa tyyliä siksi silloin siirrettiin Beta-versioon jonka voi muokkata tyyliään.Jesse McCartney-fanisivusto tekee historiaa Suomessa ja eri maailmaan,nyt on 1000 rikottu kävijää katsomassa ja voi kommentoidassa välillä,ei ole saattu huonoo palauteta siksi kaikki on tyytyväisiä kun tulee uusia uutisia,kuvia,haastatteluita ja videoita.

ja ihan missä vaan.Voit toki liittyä ystäväksi,faniksi,seuraamaksi ja tilaajaksi.Saa ottaa kavereita mukaan meidän joukkoon ja voit seurata meidän uutisia ja viihdettä.

torstai 21. lokakuuta 2010

Tee oma "Shake"-musiikkivideo!

Kuuntele tämä ohje tarkkaan!!

1. Katso "Shake" Lyrics Video
2. Lataa "Shake"-biisi iTunesta
3. Lähetä Videosi Jesse McCartneylle!
http://www.jessemac.com/makeyourshake

Jesse kertoo neljäs albuminsa Have It All (Shake Musavideo) MTV Uutisissa.

Jesse McCartney haluaa ihallijoita hänen faninsa "Shake"-musiikkivideoon.McCartneylta neljäs Have It All-albumi ilmestyy tammikuussa.
Jesse:"Olen todella innoisani".
Jesse jatkaa: "Päätimme, että olisi ensimmäinen single edustaa Have It All ja ... minusta tuntui että biisi oli sellainen lähinnä [2008: n] Departure ja se oli tapa tavallaan vastustaa faneja minun musiikkiini. "


Lue lisää täältä .

Jesse McCartney kävi radio haastattelussa Astra At 106.1 BLI:ssä.

Kysellään musiikista tieteekseni ja kiertuuesta.Astra on todella mukava radio toimittaja joka kyselee kaikenlaisiä Jesselle eli Jesse kävi noin kaksi vuotta kun Astra haastatteli ja keksivät toisilleen kysymyksiä ja mutta Astran video haastatteluita voit löytää hänen Youtube-sivustolta.
Katso Video:

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Live with Regis & Kelly (19.10.10)

Jesse McCartney kävi eilen Live With Regis & Kelly-ohjelmassa,esiintelemässä "Shake"-nimisen.Kelly ja Regis haastattelevat Jesseä,Kelly kertoi  Jesselle että "Shake"-biisi on loistava.

-Pakko sanoa että "Shake"-biisi tekee kohta historiaa ja samoin "Shake"-levyn kanta joka ei ole nähty kenenkään artistilta paitsi Jesseltä.

maanantai 18. lokakuuta 2010

Have It All-niminen albumi on tulossa tammikuussa 2011.

Billborad.com tiedottaa Jesse McCartney-faneille että Jesse McCartney albumin nimi on julkaistu joka on tulossa ensi vuonna tammikuussa. Pistäkää albumin nimi muistiin ja toivottaa että se on paras:)
Have It All-albumin biiset ovat tässä:
1. Shake

2. One Night
3. The Writer
4. Club Hop
5. I Think She Likes Me
6. Tonight Is Your Night
7. I Don't Normally Do This (featuring Tyga)
8. Undo
9. Have It All
10. Mrs. Mistake
11. Seasons (My Love Will Never Change)
Voit toki lukea lisää Billborad.comista .

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Jesse McCartney suoritamassa Z100-kanavalla 15.10.2010.

Voi että,Jesse kiertelee radiossa esiintymässä.

Uusia ja vanhoja biisejä:
-Shake
-Mrs.Mistake
-Beautiful Soul
-One Night
-Leavin'

Jesse McCartney foorumi haluaa lisää ylläpitäjiä ja käyttäjiä ”Aktiivisena”.

Jesse McCartney foorumi
Jos olet kiinnostunut tekemään Jesse McCartney foorumiin ”Ylläpitäjäksi” mutta minä en lopeta ja varmasti joku olisi apulainen auttamassa ja kannustamassa muita käyttäjiä. Olen todella pettynyt foorumin katsoneensa että ei kukaan ole foorumissa aktiivisesti kuin muissa foorumeissa katsottuna.  
Haen sellaista henkilöä joka on:
  • Ymmärtää foorumin säännön.
  • Aktiivinen.
  • Enemmän ideoita.
  • Ystävällinen. 
  • Kärsivällinen keskusteluissa. 
  • Kokemusta foorumin tekemisessä.
Iästä ei ole ala ja yllä rajaa jonka voit ilmoittaa foorumin ylläpitäjään Jesse Mac tai sähköpostilla! Jos olet rekisteröidyt foorumissa aikoja sitten niin kirjaudu sisään niin kirjoita Yksityisviestillä. Haku päätyy 31.12.2010!!