sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Kids Choice Awards!

Jesse on ollut ehdokkaana suosikit MIES SINGER annetun Kid's Choice Awards! Pysy kuulolla selvittää, miten voit äänestää!
Lähde: Jesse virallisilla MySpace
Kuulostaa todella mahtavia!

Keskustelu joukoksi "how Do you Sleep" Video


Jesse McCartney aikoo ottaa uransa alkaen poika-ovinaapuri pop-laulaja on ärtyisä R & B pehmeä-ääninen laulaja, ja hänen uusi single näyttää olevan raivaamalla siirtymistä varten. Yleensä tunnetaan sokerinen pop hits kuten "Beautiful Soul", McCartney päätti, että hän halusi työskennellä Ludacris varten remix hänen laulu "How Do You Sleep?" Nyt pari luvata, että Sean Garrett valmistamattomien seurata tulee olla hillo 2009.

"Olemme asettamalla rima korkealla 2009 piirteet"


McCartney kertoi MTV Uutisia sarja raidan video.


"Se tulee olemaan suuri vuosi. Se tulee olemaan suuri laulu. Oma poika Sean Garrett, joka on todennäköisesti yksi suurimmista songwriters meidän sukupolvemme, eräänlainen helpotti koko asia. Sean called up Luda, Luda Sean kutsutaan Luda, Luda hopped hyväksymä yhteinen, ja tässä olemme shooting video. "


Se ei vie paljon vakuuttavia saada Ludacris laivalla varten uptempo versio laulusta noin puuttuu menetettyä rakkautta, vuosi sen jälkeen, kun jakaminen. Kun hän kuuli noin käsite videon, hän tiesi, että se oli hanke, että hän todella halusi olla osa.


"Teillä on Ludacris elementti, minulle auto-surffailusta kupu yhden näistä vanhan koulun autoja", hän selittää. “ "Ja sanoin," Niin kauan kuin sinulla on yksi niistä vanhan koulun autojen ja isoperse ketjuja, video, olen alas. "... Mitä muuta halua videon?"

No, ilmeisesti oli yksi tekijä kaverit tarvitaan saattaa tuntua videon kuumakammiot naisia.


“Olemme siirtymässä kautta aavikon suurilla nopeuksilla, kuten 80, 90 km / h", McCartney sanoi. "Ja otan hyppää sisään ja ulos autoja. En hyppää sisään ja ulos autoista, puhumme eri tyttöjä. Nopeiden autojen, nopea naisia. "
Ludacris leikillään lisäsi, että "vanhan koulun autot, isoperse ketjujen ja kuumat naiset ... se on siinä! Sinun ei tarvitse selitystä siihen. "



  • Jos on mieli keskustella foorumissa niin klikkaa "keskustelu jukoksi "How Do You Sleep?" Video." jos olet foorumin jäsen tai jos et ole jäsen niin rekisteröi heti!