perjantai 5. syyskuuta 2008

Uusi video ET Onliesta!


Videossa Jesse kertoo teille ja muihin faneille=)

Kotisivujen ja Foorumista enemmän lisää tietoja ovat?


Elikkä jospa minä kertoisin enemmän tästä kotisivujen ja foorumin kehityksestä jotka haluavat tietää missä mennään oikeastaan. Jesse McCartney Finland-kotisivu ja foorumi on yhdessä jonka voi tehdä yhteen, kotisivulla on todella hyviä suomenkielisiä juttuja Jessestä jotka ei jaksa suomentaa tässä on pointti.
Jos sinulta sattuu keksimään jonkin kilpailun ja minkälaisen palkintoja voisi tehdä “fanitaide, kysymys, kuka on kuvassa? jne…” Foorumin ta kotisivuun voi kirjoittaa postia jos tulee jotain ideaa sivuun. Foorumin puolella on kilpailussa “High School Musical-kilpailu, Uutisvainua tarvitaan foorumiin! ja Moderaattorin haku” voi osallistua kaikkiin jos voit voittaa itselleen mutta ei ole koskaan vaikeita kysymyksiä muistakaa se!
Foorumiin logoa voi toki lähetää ylläpitäjälle yksityisviestillä, Jesse McCartney taustakuvia voi tehdä kotisivun esiteltyyn eli oikea reunaan jos joku on kiinnostunut tekemään taustakuvia Jessestä voi lähetää kotisivun-ylläpitäjään olisi mukavaa saada kuvia etusivuun=)
Uutisia ja videoita toki ilmoittaa s-postilla tai vieraskirjaan jos haluat muistuttaa ja ylläpitäjä laitaa etusivuun joka on uutta juttuja liikkeellä.

Ylläpitäjä

sunnuntai 31. elokuuta 2008

Jesse McCartney kävi shoppailemassa Kiss 98.5 kanssa

Katso tarkaan niin tiedät tai fanin kanssa??

Kuvia The Today Show:sta


Kuvia voit nähdä lisää kun klikaat Jesse McCartney Photobucket

The Today Show

Jesse McCartney kävi 19.8. The Today Showssa Rockefeller plazalla.
Anteeksi että tämä on vähän myöhässä mutta ei se mitään.
Jesse esittää tuttun biisin: Leavin'

Toiveita kotisivuun ja foorumiin?


Eli jos oikeasti tovoisit tänne tai foorumiin jotain muuttosta.Ylläpitolle saa laitaa palauteta ja tukea siihen,esim.Jos haluat tehdä tai toivoa sellaisen kilpalun jossa on yllätys-lahja aivan mikä tahansa ja voi voittaa Jesse McCartney-tavaroita jos joku tilaa sellaisia jos niin mahdollista...

Kirjoita heti!