lauantai 26. kesäkuuta 2010

Make It Special-biisi ei sisäilly Jessen levyyn!

Sivusto Jmpt Authorized on sanonut, että laulu "Make It Special", joka äskettäin vuotaa verkossa, ei sisälly kappaleet uusi albumi Jesse. Ja hän on määrännyt, että kaikki fanit Jesse yhteistyötä "EI" jakeluun kappaleen.
Koska olemme virallinen Fanit Club Hollywoodin Records on päättänyt vapauttaa laulu blogi ja Facebook-profiili. Voit välttää vahingoittamasta  Jesse
uutta albumiaan. 

Tässä on viserrys:
"Make It Special EI olla  Jessen albumissa 2010. Kerro kaikille faneille. Tämä biisi ei ole vielä valmis, eikä sitä pitäisi jakaa internetin kautta niin hyvä kunnioittaa Jesse ja Hollywood Recordsin.

Lainattu(Lähde): Jesse McCartney::Chile

perjantai 25. kesäkuuta 2010

Jesse McCartney kävi parhaan kaverin häitään Israelissa.


Jessen Manageri kertoo Twitterissä:" 5:45 am in Boston.Just Landed.Visiting mom's tour and then joining up with my kids and Jesse McCartney in Israel For Dory's Wedding!!!Woo!"


Toivotavasti Dory Lobel:n häät menee loistavasti,luin Facebookista Jesse palasi USA:han.Jos joku ihmettelee Jessen ex-kitaristin ja paras kaverin häät vietetään Israelissa.

Videoita "A Time For Heros"

Videoita A Time for Heroes 2010-tapahtumaa. Kuvia on tulossa joku päivänä ja välillä on ongelmia kuvien lataamisessa.
Haastattelu:


Jesse: "Kävin tätä tapahtumaa vuosia. Tiedätkö, minä rakastan lapsia, olen aina kiinnostunut osallistumaan hyväntekeväisyysjärjestöille.Mielestäni Elizabeth Glaser AIDS Pediatric säätiö antaa, on hyvin tärkeä ja ihmisten pitäisi tietää. Aids-epidemia on tulossa maailman lapsia ja monet lapset kuolevat joka päivän, ja voin nyt nostaa rahaa ja apua, minä. 
Aion laulaa joitakin kappaleita minun uusin CD ja olen työskennellyt minun uusi CD 9 kuukautta, olen luultavasti laulaa jokin laulu ensimmäinen. Myönnän että olen hieman hermostunut. (Naurua) 
Sinulla on  minun CD. Se on enemmän R & B, olen työskennellyt artistien kuten Sean Garrett, yksi suurimmista tuottajista, on suuri tallentamisessa. 
Pukeudun tämä rannekoru, että jokainen voi antaa, auttaa lapsia. Se on jotain siistiä ja trendikästä. Se on toinen tapa auttaa.

Voittaja pääsi tapamaan Jesseä punaiselle matolle (jossa on kuvia ja video):

maanantai 21. kesäkuuta 2010

Toiveene voi toteutuu ensi vuonna!

Eli kyllä te olette toivoneet Jesseä tulemaan Suomeen, 2011 Jesse McCartney on tulossa Europa ja maailman kiertueita mutta saa nähdä jos Jesse kävisi Suomessa;-) Olisi mukavaa katsomassa ja kannustaa, ehkä Jesse laulaa Beautiful Soul-biisin jonka olette kuullut radiosta monta kertaa ja joku teistä voi joutua lavalle kun Jesse laulaa. Jos jonkun naapurinmaista tulisi suomeen katsomassa Jesse McCartney:sta se olisi suuri kunnia ja tervetuloa samoin Viro myös!

Minä kysyi teidän puolestanne koska hän tulisi Suomeen.

Kysymys: Do you come to Finland Jesse?Fans is Crazy for you and we love you,you are good singer.

Jesse: ill be doing a world tour in 2011


Kysy Jesseltä:

Nate Walka, Young Yonny ja Jesse McCartney ovat Studiossa ja juttelevat uudesta iPadista.


Katso video Nate Walka, Young Yonny ja Jesse McCartney ovat studiossa ja puhuvat uudesta iPadista.