perjantai 7. tammikuuta 2011

Jesse Mac lensi San Franciscoon


6.1.2011 eli eilen, Jesse McCartney Twittasi että hän lensi konella yli Golden Gate-sillan San Fransiscossa, Kaliforniassa.

Onko komeita kuvia kun Jesse on kuvanut ja laittanut Twitteriin. Hmm, mitä sinä olet mieltä?Auringosta on otettu kuva on todella kaunis.

torstai 6. tammikuuta 2011

Jesse McCartney Finland Blogspot Esiitely-Video

2011 saa uuden kuvion eli uutisia, kuvia, haastatteluita, musiikkivideoita, päivityksiä, tietoja, kilpailuja, kyselyita, videoita ja kaikea mitä meiltä löytyy:-)

Meitä voit seurata myös puhelimessa eli iPhone, BlackBerry, Nokia S60, Android ja muissa kännyköissä.(Muista tarkistaa netti-yhteys kännykästä).

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Kyselyn Tulokset:

Joulukuussa tuli uusi ulkoasu ja kuvan jonka joku muistaa sen. Luminen ulkoasu ja hiukan sinistä rajaa ja kuvan perusteella olisin hieman muokkailut vuosi lukua mutta kyllä se kelpas siihen.
Kyselyn vastauksesta on hiukan taistelua, mutta kuvasta sen näkee totuus teille. Joulukuussa on tulossa hyvää muutosta ja voitte antaa toiveita ja vinkkejä.

tiistai 4. tammikuuta 2011

Kumpi?

Kumpi sopii joulukalenteriin Otsikko-kuvaksi?
1.
vai

2.
Jos te haluatte jonkun joulukalenterin nettiin niin sinulla on mahdollisuus päättää rehellisesti. Eli olen tehnyt kaksi joulukalenterin kuvaa niin voitte miettiä ja muistakaa kirjoittaa vastaus numeron esim. 1 tai 2. Jos valitset ykkösen niin laita 1, jos valitset kakkosen niin laita 2.


Kirjoita kommenttiin vastauksen.

maanantai 3. tammikuuta 2011

Haaveita ja toiveita lehtiin.

Hei,
Jos tuntuu oikeasti toiveita jonka voisit kertoa johonkin lehteen. Olen kysynyt ja toivonut teidän puolesta haaveenne "Jesse McCartney"-asiasta. Niin MissMix laittanut rekisteriin meidän toiveet ja lupaa laitaa korvan taakse. Demistä en tiedä yhtään mitään mutta sitä toivoittaan parasta jotain Jesse McCartney:sta juttua jotain pientä.


Suositelen teille että toiveita ei kannata menettää jos ei tule lehteen oma suosikkiaan niin kokeille näille:
Suosikki, Miss Mix, Systeri ja Demi jotka löytyy Facebookista. Kaikki ottavat vastaan teidän toiveet ja ajatukset ja muistakaa olla kärsivällinen!

Kuvia Systeri-lehdestä

Kuvia Systeri-lehdestä, jos jonkulla ei ole sitä lehteä niin skannasin kaikki Jesse McCartney:sta.