lauantai 13. syyskuuta 2008

JESSE SUORITTAA, EDMONTON OIL KINGS ENMAX PELI

Edmonton, AB - Jesse McCartney on määrä suorittaa Live at the Edmonton Oil Kings ENMAX Opening Night, perjantai, syyskuu 19 Rexall Place. Jesse tekee aikana molemmat intermissions, Oil Kings peli.

"Lisäys-peli konsertti tätä suuruusluokkaa todella kuvaa Oil Kings sitoutunut tarjoamaan parasta perheen viihdettä", totesi klubin Vice President Nick Wilson. "Tavoitteemme on olla Edmonton ensimmäinen valinta perheen viihde-ja Kutsumme kaikki perheet liittyä meille ENMAX Opening Night on kaikkein ikimuistoisen illan."

McCartneyn odottaa hänen ensimmäistä kertaa vierailulla Edmonton. "Olen täysin stoked olla tasapuoliset Oil Kings Avaus. Yksi minun parhaita kavereita pelaa jääkiekkoa Kanada ja olen ollut joukko hänen pelejä. It's great urheilussa. Ei ole epäilystäkään, emme aio järjestää jumalattomia näytä klo Rexall Place ensi perjantaina. "

ENMAX Opening Night on myös ominaisuus ennalta-peli Carnival ulkopuolella Rexall Place.The Carnival, joka sisältää stilt kävelijät, street hockey, kids pelit ja esiintyessään jäsenet, Edmonton Oilers, starts at 5:00 pm samalla Oil Kings ja Medicine Hat Tigers pudota puck klo 7:00.
Lippuja pelin hinnoitellaan niin alhainen kuin $ 17, ATB Financial Zone, ja ne ovat saatavilla oilkings.ca kautta puhelinta huoltoasemalla 780-451-8000 tai milloin tahansa Ticketmaster location.