tiistai 3. elokuuta 2010

Jessen uuden levy pitäisi ilmeistyy Lokakuussa

Jesse McCartney: Giffoni Experience 2010: 40th Edition - Day 8 Pictures, Images and PhotosJesse aikana hänen osallistumisensa Giffoni Film Festival, tunnusti että Ayan neljäs studioalbumi on suunniteltu aikaisintaan lokakuussa.

- "Julkaistaan lokakuussa, mutta vielä ei ole päätetty nimi. Ennätys puhutaan romanttiset suhteet, suhteet miesten ja naisten, ja tietenkin rakkaudesta aiheeksi tämän vuoden festivaalin."
Ensimmäinen single "Have It All" uudelta albumilta on tarkoitus julkaista lähiaikoina.
Jesse puhui myös uransa televisiossa ja sanoi:
 - "Minulla ei ole televisiota hankkeita, ja totuus, olen tarpeeksi aikaa kiinnittää huomiota niihin."
 Mutta hetken kuluttua, jatkaa:
- "Minä rakastan Dexter, ja haluaisin todella osallistua siellä."
Ja teemana rakkaus miesten ja naisten pyydettiin henkilökohtainen kysymys: "Onko sinulla suhde tyttö?" Ja ilahduttaa monia faneja, Jesse vastasi rehellisesti vakuuttaa, että tämä yksi.

  • Kuulin että Jesse McCartney neljäs levy on valmis mutta sen piti olla lokakuussa julkistaa, mutta "Have It All"-single kuullaan radiosta lähinpäivinä ja Jesse ihmettelee kun levy on valmis.

Giffoni Film Festivaali 2010-tapahtuman videoita

Italialaisten Jesse fanien kiljuntaa tässä videossa.Huomasin vahinnossa ihan loppu pätkän että Jessen isä pyöri edes ja takasin.
Ensimmäinen osa:

Toinen osa (taas kiljuntaa):

maanantai 2. elokuuta 2010

Jesse McCartney Finland Blogspot on aloittanut Twitterin!

No niin Jesse McCartney fanit!
Meidän Jesse McCartney blogspot on aloittanut twitterin tänään, ja toivottavasti te haluatte hyväksy-listalle eli kaveriksi ja saate lisätietoa Jesse McCartneystä ja kuullumisesta, ai niin samoin täälläkin jos sinulla ei ole Twitter-tunnusta niin voit seurata Facebookista ja blogspotista.

Jos te huomaatte täällä "tähti"-juttuja ja jaa uutisen jonnekin,niin te voitte arvostella ja voi toki lähettää facebookiin,sähköpostiin tai jne...


Klikkaa:
JMacFinlandBlog