torstai 14. toukokuuta 2009

Jesse McCartney Liittymiseen New kids On The Block kiertueseen tämä kesällä

LOS ANGELES, CA - 8. toukokuuta 2009 - New Kids On The Block suoritetaan tänä aamuna "Today Show" ja ilmoitti, että Jesse McCartney tulee liittymään heidän kesällä kiertueelle. McCartneyn käyttää lähes kuusi viikkoa tiellä kanssa pop-musiikkia kuvakkeet suorittavat kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa myös pysähtyy Boston, Chicago, Las Vegas ja Torontossa.
McCartneyn on suoriutuneen kappaleita Lähtö: uudelleenlatausta, hänen bonus albumi joka sisältyy neljä uutta kappaletta ja on kuuma remix on "How Do You Sleep?" featuring Grammy winner rapper and actor, Ludacris. featuring Grammy-voittaja Rapper ja näyttelijä, Ludacris. Radan on tällä hetkellä seitsemäntenä pisteen ihmisoikeustoimikuntaan Top 40 kuvio ja kiipeilyä korkeampi viikoittain. Lähtö: uudelleenlatausta, pop / R & B hybridi, sisältää myös deliriously toiveikas single "Body Language", a song McCartneyn äskettäin kirjasi remix varten kanssa "Etelä soulster" T-Pain. McCartneyn myös hoitaa # 1 osuma "Leavin '" - hänen albumi Lähtö-käytti 5 viikkoa # 1-CHR Top 40 kuvio ja oli yli 2 miljoonaa digitaalista lataus iTunesissa.
Juhlimaan vapauttamista Lähtö: uudelleenlatausta, McCartneyn hoitanut uusi single "How Do You Sleep?" on aiheesta "Live with Regis & Kelly" ja Ludacris liittynyt Jesse lavalla on "The Ellen DeGeneres Show".

Äskettäin McCartney oli kunnia kanssa Song of the Year Award on 26th Annual ASCAP Pop Music Awardin Leona Lewis "2008 lyötäviksi," Bleeding Love "kappaletta McCartneyn yhteistyötä kirjoitti kanssa OneRepublic n Ryan Tedder.
Klikkaa tästä lisätietoja New Kids On The Block kesällä kiertueelle.