torstai 1. syyskuuta 2011

Logon suunnitelu - Kilpailu

Logo suunnittelu on taidetta ja rämäkkä jne, mutta logon suunnittelussa saa käyttää vesiväriä, värikyniä, kuvia voi liimailla, kukkia ja kaikkia mielikuvistusta saa laittaa ja tehdä tietysti kaikki on vapaa kädellä.
4A-Kokoinen paperi on hyvä tehdä Logon tai tietokonella jos sinulla on kuvakäsittely ohjelma.
Kun olet tehnyt hienon logon niin voit lähettää sen s-postilla minulle.
Kaikkien logon suunnittelijoiten piirustukset näkyy fanisivustossa ja yksi ääni ratkaisee niin voi tulla blogin kirjoittajaksi eli apulaiseksi.

Ohje:
1. Suunnitele logo.
2. Värit.
3. Pienet yksityiskohdat.
4. Kun olet tehnyt valmiiksi,jos sinulla 4A-paperi niin suosittelen skanneri/tulostin niin voit tallentaa tiedostoon.Niin lähetä sähköpostilla ja laita otsikkoon "Logon Suunnittelu".Liitä kuva!
5. Laita oma nimesi, ikäsi ja sähköpostisi. (Pakollinen, jonka voin ottaa yhteytä!!)

Hakuaika: 1.9.2011-31.12.2011 Täytyy viimeistään klo: 22.00 mennessä!

Onnea kisaan!!
Terveisin,
Ylläpitäjät

tiistai 30. elokuuta 2011

Uudet ulkoasut ovat tuleet!

Tänään on saapunut fanisivustoon ja foorumiin syksyn värisiä. Mukavaa että syksy on tullut suomen ilmastoon ja mitä olet mieltä asiasta? Blogin kirjoittajaksi voi toki pyytää ja auttaa fanisivustoa paremmaksi niin olet tervetullut! Vuonna 2012 ei tiedetä mitä on luvassa, mutta ehdotuksia voi heittää meidän facebookissa. 
Minkälaista te haluatte ensi vuonna Fanisivustoon? -kysymyksiin voi vastailla facebookissa tai täällä.
Tarvitsemme ehdottomasti lisää Facebookiin fanejamme, mutta tällä hetkellä on 16 (Sivulla täytyy oltava vähintään 25 fania, jotta se saa käyttäjänimen).