maanantai 14. heinäkuuta 2008

Uutisvainua tarvitaan foorumiin!


Jesse McCartney1 hakee nyt muutamaa aktiivista uutisten päivittäjää pian valmistuvalle, foorumin uudistuvalla pää/etusivulle. Uutisia päivitetään pääasiallisesti näyttelijöistä ja heidän kuulumisistaan Siskoni on noidan loppumisen jälkeen. Myös etusivun näyttelijätiedot ovat puutteelliset ja kaipaavat pikaista parannusta.
Odotamme hakijoilta vähintään 15 vuoden ikää (sinun tulee olla täyttänyt 15 vuotta, ei riitä, että täytät esimerkiksi tämän vuoden joulukuussa) ja aktiivista sitoutumista hommaan. Jokainen innokas, ikäkriteerin täyttäjä voi lähettää vapaamuotoisen “hakemuksen” minulle (Jesse McCartney) yksityisviestinä.
Viestissä tulee ilmetä ikäsi, innostuksesi, sitoutumiskykysi (kuinka usein olet esimerkiksi tietokoneella ja paljonko voisit “uhrata” päivityksille aikaa) ja mahdolliset aiemmat kokemukset foorumeista ja päivityksestä.
Ylläpito valitsee hakemuksen lähettäneistä mielestään luotettavimmat ja sitoutumiskyvykkäimmät. Uutispäivittäjät saavat mahdollisesti tittelin “uutissvainu” tms. muttei ylläpito-oikeuksia keskustelufoorumille. Tälle keskustelufoorumille luodaan myös oma, suljettu keskustelualue uutispäivittäjille, jonne tulee ajallaan tärkeimmät ohjeet ja neuvot. Olisi myös plussaa, jos jokainen uutispäivittäjäksi tahtova kykenee käyttämään IRCiä (ei siis netin kuvagallerioita), jonka kautta hoidettaisiin reaaliaikainen keskustelu.
Nyt vain kaikki innokkaat hakemusta laittamaan. Hakuaika päättyimistä ei tiedetä, jolloin kaikkien halukkaiden hakemusten tulee olla Jesse McCartney yksityisviestikansiossa. Laittakaa yksityisviestinne otsikoksi “Hakemus uutispäivittäjäksi” jottei se sekaannu muuhun tulevaan postiin. Kaikki kysymykset joko tähän topiciin tai yksityisviestillä Jesse McCartneylle.
http://www.foorumi.info/jessemccartney1/
P.S. Lokakuussa Jesse McCartney-Foorumi täytää vuosia lokakuussa!

Ei kommentteja: