tiistai 9. maaliskuuta 2010

Faktat

Perustiedot sivustosta:


Sivujen aihe: Jesse McCartney
Osoite: http://jessemccartneyfinland.blogspot.com
Avattu: 11.heinäkuutä 2008
Sivutila & domain: blogspot
Ylläpittäjä: Sini "Jesse McCartney"
s-posti: mccartjesse@gmail.com


Huomio!
Grafiikat on itse tehtyjä ellei toisin mainita, samoin tekstit itse kirjoitettu tai Suomenetuja. Yleensä voi tulla kirjoitusvirheitä mutta fanit ovat tyytyväisiä suomalaista sivustosta.

Ylläpitäjä kertoo:Olen tyytyväinen että 1000 kävijää käy katsomassa, lukemassa ja kommentoida samasta asiasta. Toivoisin kovasti että voisi saada jonkun palkinnon blogin kirjoittamisen Jesse McCartney: sta jotain uutisia ja mielipiteitä. Silloin alkoi The Voice & Web Awards 2009 niin ei tullut mieleen jonka voisi osallistua mutta ei ollut sopivaa äänestäjiä, kun tuli 2010 niin saimme hiukan yleisö ääntä osallistumisiin mutta se oli aika pettymys siihen suuntaan ja jos tulisi 2011 niin pakko päästä listalle!


Olen todella auttavainen henkilö ihmisten kohtaan niin siksi haluan auttaa Jesse McCartney-faneja tietysti Suomesta. Jotkut kertonut minulle hyviä kysymyksiä Jesse: stä niin olen vastaillut tietoisesti jos ei tiedä itse ja rehellisesti mutta voin toki erehtyä siitäkin. Minulla on Koskelais-murre/ Savon-murre jos joku ihmettelee minun harakka varpaitani niin ei kanatta sanoa tai kirjoittaa minulle mitään silti täyttyy hieman miettiä mitä kirjoittaa minulle mutta silti on suomalainen. Kaikilla on oma murre eli Karjalan murre, Pohjois-Lapin murre tai Helsingin murre.


Englannin tekstien kanssa on todella ja todella haastava homma sen kaikki tietää, hiukan apuvälinettä on tullut käyttäen Google Kääntäjä ”hiukan kääntää englannin kielistä -> suomenkieleen ja epävarma kirjoitukset” Sitten Englanti, Suomi, Englanti- muistitikkua olen käyttänyt joka auttaa monta asiaa kääntämään. Keksin jotain tekstiä tai lauseita, haastattelu-osiot ovat hieman hysteriaa kun hakee jotain sanoja siihen ja mitä se tarkoittaa Suomeksi…


2010 on tullut syksyllä Muoti ja Tyyli, kun minä opiskelen viimeistä vuotta pukuompelijaksi niin tiedän kaiken materiaalit/ tekstiilit vaateista eli mitkä ovat puuvillaa, villa, nahkaa, silkkiä, polyesteri, viskoosi ja jne… Voisin toki antaa vinkkejä ”poikaystäville” jos heillä on tylsät tyylit jossain bileissä, vapaa- ajalla tai juhlissa, Jesse McCartney on näyttää esimerkkiä joka näyttää herrasmieheltä ja silti hän seuraa muotia ja tyyliä moni miehet seuraa muotia ja tyyliä.

Palaute:
- Ruuruja ja Risuja
- Kumppaneita?
- Yhteistyö?
- Toiveita
- Uutisia (juorut, parhaat palat,viihteet jne...)

Ei kommentteja: