lauantai 11. joulukuuta 2010

Jesse kertoo kokkailustaa ja lomailustaan tietysti urastaan.

(Huokailee)Tässä on menee enemmän aikaa kääntämisiin mutta tässä on muutama jonka poimisin lomailusta, kokkailusta ja tietysti urastaan.

Saitko pois tieltä ja mene suoraan studioon?
Tulin kotiin, asettui ja sai takaisin studioon. Olen ollut kirjallisestiaikatauluja ja sen prosessia, mutta saimme sen tehdä! En voi uskoa että se on minun neljäs studioalbumi. Tämä puhaltaa mieleni vielä.

Mikä on Jesse McCartneyn loma toivelistalla?
Aion mennä lomalle. En ole varma, jos menisin. Ehkä Colorado tai Utahissa. Perheeni on täynnä lumi hiihtäjiä ja me rakastamme talvea. Olemme laskettelijoille, lumilautailijoille. Ehkä Utah tai Colorado? Vain pari viikkoa.

Kerro jotain Jesse McCartney, että ei ole "viihdettä" tai uran liittyvät toisiinsa?
Olen suuri fani ruokien ja ruoanlaittoon. Isäni oli uskomaton kokki edistyksellinen, ja katsella häntä kokki joka yön, olen oppinut häneltä paljon keittiössä, joten olen ottanut koko ruoanlaitto juttu. Saan hyvää, viihdyttävää enemmän kotonani, isompaa väkijoukkoille. Hitaasti ja varmasti, voin nyt viihdyttää isompien joukkoon. Olen Kiukaan taakse, minun kokin veitset, saada se alas.

Kitos! Se on päivä. Olin juuri tämä hauska kuva teistä päällään iso valkoinen kokin hattu!Se on hienoa.  En käytä kokin hattu. Myönnän ehkä esiliina ja se voisi olla minun vasemmassa yläkulmassa piirtäjä. Kaiken kaikkiaan olen suuri fani ranskalaisen keittiön. Se on hienointa maailmassa. Olen matkustanut Ranskaan tusinaa kertaa, ja nyt on hämmästyttävä kokemus elintarvikkeiden siellä. Opin jotain uutta siellä ja se on intohimo minun. Rakastan oppia enemmän ja enemmän minun puolella harrastus.

Olet vielä "viihdyttää" pois lavalta, ruoan kanssa! Mikä on sinun allekirjoitus lautasantenni?Minulla on muutama erityinen ruokia, joten sinun olisi tullut yli ja syödä niitä!

Mitä laumoittain Jesse McCartneyn fanit täytyy tietää ne kaikki? Tässä on tilaisuus puhua suoraan heille!
Tämä on neljäs studioalbumi ja ne kaikki on sanaleikki siinä mielessä, että minulla on kaikki. Olen uskomaton ura ja faneja ja saan ansaita elantonsa tekee mitä rakastan, joten olen kaiken. Mutta se on myös antaa aikavälillä. Voit olla kaikki. Se antaa asia. Uskon, että fanit ovat tyytyväisiä, kuinka paljon olen tullut, nimenomaan laulu. Tämä oli kaikkein äänellisesti haastava kaikki minun tiedot. Olen innoissani niitä kuulla.
Voit lukea myös lisää täältä.

Ei kommentteja: