keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Wonderwall MSN haastatteli Jesse McCartney:ta Twitterissä...

Eilen,30.11.2010 Wonderwall MSN haastatteli Jesse McCartney:ta Twitterin “Twitterview” haastatteluita peräsään ja Jesse otti kuvan.

Wonderwall MSN:Oletko valmis aloittamaan tämä haastatteluun?
Jesse: Kyllä olen!
Wonderwall MSN:Makeeta!Eli uusi levy on mahtava!Mitä kuuntelet juuri kun olet levytämässä?
Jesse: Olen aina innostunut kuunelut vanhempia musiikki.Vanhaa Stevie Wonderin albumiia,Michael Jacksonia ja Prince kappaleiltaan.
Wonderwall MSN: Voit ehdottomasti kuulla sen sinun äänen.Albumin on nimeltää "Have It All"- eikä mitään "Having It All" todella merkitsee sinulle?
Jesse: Se on varmasti suhteellisesti käsite,mutta minulle,minusta tuntuu että on lähes kaikkea voisi haluta.Onnistunut elämään musiikkiurastaan.
Wonderwall MSN: Kuulostaa sinulla on ne kaikki!Rakastan ensimmäiseen biisiin "Shake."Kirjoitatko mistä tähänsä erityisesti tyttöjä?
Jesse: En,kaudesta ketään erityistä,Mutta sitä voidaan soveltaa useissa suhteiseen olen ollut!Haha!Se oli todellakin hauskaa aikaa studiossa.
Wonderwall MSN: Haha,hyvin mitä yhden asia todella toivoivotta ymmärtäkseen naisia?
Jesse: Kaikki!

Wonderwall MSN: Haha!"Have It All" ilmestyy kolmen päivän ennen uudenvuodenaattona.Onko sinulla mitään hauskaa suunnitelmia vielä?
Jesse: Ei vielä!Voisin tehdä joitakin golfailla Pebble Beachiin vaikka!
Wonderwall MSN: Hauskaa!Okei,fanikysymys:@JmacPromoFrance kysyy:Jesse laulaa,tanssii,on näyttelijä,pelaa urheilua ja kokkailua.Mitä et voi tehdä?
Jesse: En osaa piirtää,Jopa minun tikku ovat keskinkertaisia!
Wonderwall MSN: Aww!Puhuminen Faneille,olet ollut matkoilla mailla ja yllättäviä faneja.Mikä on hulluin reaktio olet saanut?
Jesse: Sanoisin takaisin 04 Chi-Townin.Oli jopa ostoskeskuksessa,jossa he odottivat 1200 faneja ja oli lopulta 8000 ihmisiä siellä!
Wonderwall MSN: Vau,se on hullua!Koska teini tähti,sinä tulit iän kansaa suurin joukoin lapsia,jotka ovat vielä julkkiksia.Haluatko pitää yhteytä?
Jesse: Hayden P.On edelleen yhdestä minun läheinen ystävä ja tulee aina olemaan.Hän on yhteydestä harvoin,joka tietää mitä tekee jäämään.
Wonderwall MSN: Se on niin söpö!Viimeinen kysymys!Voitko tweet meille kuvan itsestäsi juuri nyt?
Jesse: Kiitos keskustelusta!(Hän tweeted kuvan ylhäältä)

Ei kommentteja: