lauantai 15. tammikuuta 2011

Jesse McCartney Syntymäpäivän projekti!

Jessen syntymä päivä on 9.4.2011 Niin nyt on tilaisuus tehdä hyvän syntymäpäivän kortin Jesselle, ja mielikuvituksia ja ajatuksia voi pistää.
Me voimme toivottavasti lähetää Jesse McCartney Managerille Twitterin kautta lähettää niin hän voi näyttää Jesselle syntymäpäivinä niin jos hän näyttää...

Syntymäpäivä Projektin teko:

Tee sellainen jonkunlaisen julisteen voisin sanoa tai videon, lehden ja piirustuksen joka koskee Jesseä! Nyt on vapaa kädellä tehdä ja samoin tietokoneen kanssa. Valitse yksi kohde!

Piirtäminen: Jos osat piirtää Jesse McCartney:ta niin se on ok, muista skannata oma piirustuksen jonka olet piirtänyt tai ottaa valokuvan jos ei ole skanneria. Niin lähettäkää s-postilla.

Video: Jos teet videon jossa on kuvia ja tekstejä (kertoisit miksi tykkäät Jessestä?). Musiikkia oma kuvan vaikka kaverin kanssa yhdessä .

Juliste: Kartongista voi tehdä todella kiva näköinen jossa voi olla kirjoituksia, kuvia ja runoja, muistakaa valokuvata kokonaan. Muistakaa suunnitella huolella.

Lehti: Jos joku osaa papereista (4A) tai PowerPointilla tai Wordilla tehdä sellainen ja muistakaa painaa (ctrl+alt+prit sc)niin se kopio koko näytön niin voitte muokata sitä jollain (Paintilla) ja jollain kuvamuokkaus-ohjelmalla ja liitä sinne.

Lähettäkää minulle s-postilla ja kirjoittakaa aiheeseen: Jesse McCartney Syntymäpäivä.
Liitäkää jonka olette tehneet aiheen kohdan.

Ei kommentteja: