keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Historia

Mistä sivu sai alkuunsa.
Jesse McCartney fanittaminen alkoi 2005 muistaakseni kuulin radiosta Jesse McCartney: Beautiful Soul ja aloin etsimään tietoa, kuka on Jesse McCartney? Tilasin tietysti kyseisen levyn NetAnttilan verkkosivulta niin kun sain sen levyn niin kuuntelin koko levyn ja se oli mukavaa kuunnella ja hänellä on ihana ääni.

Jesse McCartney Finland sai alkuunsa siitä, faneista halusi jotain suomenkielisen sivuston. Olen laittanut Blogit.fi sivustoon muistaakseni vuonna 2006- 2007 jossain välissä tein. Miettisin ja ajattelin että kun monella on Fanisivusto on Blogspotissa, freewedissa ja muissa ilmaisessa. Päätin että teen Blogspotiin Jesse McCartney:sta suomenkielisin sivuna ja saada kävijöitä. Tietysti poistin Blogit.fi- sivulta Jesse McCartney-nimisen sivustoni ja se oli todella haastavaa.

Keksin Jesse McCartney Finland-nimisen 11.7.2008 joka oli täydellinen ja joka kuvaa että se on suomalainen ”fanisivustona” kun Suomessa on Jesse McCartney faneja ja jotka haluaa tietoa ja asioita jotka ei tiedä.


Nyt on 2011, kävijöiden sivustolla on todella huimaa ja välillä on saanut huonoa palauteta ja hyviäkin mutta olen itse tehnyt liikaa töitä tähän asti.

Ei kommentteja: