perjantai 14. lokakuuta 2011

Camdio Connect


Camdio Connect antaa sinulle mahdollisuuden voittaa nimikirjoituksella Wanted Jesse pullon .

Sinun tarvitsee vain Twitter @cambioconnect käyttäen #wantedbyjesse & kertoa heille, miksi haluat Jessen tuoksu. Huomioi, sinun täytyy olla seuraavat heitä Twitterissä ja voittaa. Voittaja valitaan sattumanvaraisesti.

5 asiaa et tiedä Jesse McCartney:sta

Salaperäisen kasvojen karvotusta: Yritän kasvattaa pukinparran. Olen työskennellyt, noin kuusi kuukautta. Ei aivan ehkä pidän sitä ikinä yhdistää, mutta se on näkyvissä. (Näyttää siltä että Jesse päätti ajella pois pikku viikset. Hän on pilkullinen ulos lounaalle äskettäin sileäksi ajeltu .)

Nacho mestariksi: Olen juuri löytänyt taiteen Nacho tekemiseen. Olen uskomaton. Jos haluat joskus maissilastuja, tule talooni. Olisitte yllättynyt, Minulta vei pari tuntia tehdä näitä maissilastuja. Se on todellinen prosessi, mutta lupaan teille, että voin laittaa ne esille Nacho kilpailuun vastaan ​​kenenkään maissilastuja. Teen kaikki tortilloja tuore, joten olen todella joutumassa että. Ruuanlaitto on oikeastaan ​​ollut eturintamassa vapaa-aikani.

Jalkapallo, Jalkapallo, Jalkapallo: Olen sitkeä jalkapallon ystävä. Joka sunnuntai, olen kertonut kaikille minun joukkueen ellen kiertueella, jätä minut rauhaan. Olen sohvalla kotonani, ostin sunnuntai lipun, olen katsomassa kaikissa jalkapalloa. Olen New York Giants fani mutta olen jalkapallofani yleensä. Seuraan kaikkea. Minulla on Dream Team, pelaan fantasia palloa.

Kodin metsästys: Olen tällä hetkellä etsimässä uutta paikkaa. Etsin löytääkseen uuden talon, että haluan soittaa kotiin jonkin aikaa. Olen ollut tavallaan levoton. Viime 4 tai 5 vuotta olen ollut ja ulos talosta, tavallaan siirtää koko paikka. Etsin unelmani paikalla.

Taide Fantasia: Olen todella ollut osaksi taide aikoina. Olen menossa paljon näyttelyitä Santa Monica ja täällä LACMA museossa. Kävin ja näin Salvador Dalin näyttely ei kauan sitten. Olen suuri Surrealismi fani ja taiteen tällaista aikakausi, 20-luvulla. Eräänä päivänä voin toivottavasti varaa omaan jonkin niistä Salvador +30.000.000 dollarin maalauksia. [nauraa] Olen suuri fani ja olen aina rakastanut taidetta, koska en ole hyvä siinä, mutta en mielelläni ole. Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka voivat maalata ja piirtää. Siskoni on yksi niistä ihmisistä, mutta toinen suuri intohimo minun on taiteeni.

Anteeksi että kesti kauan kun täytyy koko ajan kääntää tekstiä ja ei ole helppoa kääntää Suomeksi koko tekstiä.

Ei kommentteja: