keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Fanisivusto menee historiaan!

2000 kävijää on mennyt rikki. Voi että, miten voisin kertoa teille että eli fanisivusto on pikku hiljaa historiaa ja tukiryhmä sivusto on tulossa, tukee Jesse McCartney faneja jonka voisi pysyä samassa raiteella  ja saada myös tuoreita uutisia, kuvia, musiikkivideoita, haastatteluita, päivityksiä, kilpailuja, ajankohtaisia asioita, mielipiteitä, muoti/tyyliä, ja musiikkia.

Jesse McCartney Finland (Blogspot) tukee antaa neuvoa ja todella paljon uutta asioita jotka fanit eivät tiedä. Olkaa tarkkana että tieto-kilpailuja voi tulla ihan koska vaan. Fanit saa antaa ideoita, toiveita ja  kehittäminen yhteisöön muille ihmisille ja sivustoon.  Jesse McCartney ei koskaan unohda teitä kaikkia jonka hän rakastaa ja ihailee jotka ihaillee ja ostaa hänen levyjään.
Saatte unhottaa ”fanisivu” kokonaan niin kirjoittakaa ”Tukiryhmä sivusto”. Jos haluaa yhteistyöhön tai kumppaniksi niin ilmoittaudu heti!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse voisin jotenkin auttaa tai olla jotenkin auttamassa. Selailen paljon netissä Jessestä, eri kielillä. Olen kaksi kielinen + englanti menettelee. Voisin etsiä tietoa toisella äidinkielelläni ja kääntää sen suomeksi :)

Liikun täällä nimellä JesseFan, tosin unohdin salasanan, mutta käyn edelleen tällä sivulla aktiivisesti.

Jesse McCartney kirjoitti...

Se olisi hyvä että joku auttaa,että minä en yrityisesti ehdi hakemaan koko ajan mutta apuri olisi kiva saada...