maanantai 11. huhtikuuta 2011

Onko JMacDaily.com ja JMPT mennyt liian pitkälle?

Mietityttää kovasti, kun miten ihmeensä voi ottaa yhteytä Jesse McCartney ja Manageriin. Sen minä tiedän että Jesse McCartney ei saa ottaa yhteyttä tai jotain, JMacDaily.com ja JMPT on faneja , ne saamari valehtelee vielä  We can not personally contact Jesse McCartney"Emme voi henkilökohtaisesti yhteyttä Jesse McCartney" Jos he kertoo rehellisesti  sanoa tai kertoa kaikille ”nyt olemme yhteydessä Jesse McCartney”.  
Jesse McCartney Finland on tukiryhmä myös eikä fanisivusto, haluisin huomauttaa kaikille että älkää leimatko ”Fanisivusto”-nimeä.
JMacDaily.com ja JMPT on mennyt liian pitkälle ja en halua haastaa riitaa siitä, että miten he on ottanut yhteyttä Jesse:n? Miettikää sitä.
Siinä on joku raja jonka voi ottaa yhteyttä ja mikä voisi olla??Siinä menee ikä ja terveys kun miettii.
Oletko yhtään huomannut?


Minulla olisi idea tai onko se tyhmin idea? Se olisi mukava sivusto jonka voi rakentaa sellaisen kaikkien maailman tukiryhmän, joka tukee Jesse McCartney:ta ja eikä yksi tukiryhmä niin siitä tulee hankaluuksia. Olisi mukavaa että Suomi voisi liittyä tukipalveluun tai ryhmään jotka haluaa Jesse McCartney ja saa olla yhteistyössä.
Jos joku ymmärtää?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä tuli samalla mieleen, että tuon "About me"- voisi hieman päivittää, kun siinä lukee että Jesse olisi 22-vuotias. Nykyään sehän on jo 24 :)

Jesse McCartney kirjoitti...

Juu,kyllä minä päivitän kun on vapaa-aikaa...

Anonyymi kirjoitti...

Tuossahan lukee selvästi "We can not personally contact Jesse McCartney" - eli ne EIVÄT saa yhteyttä Jesseen. Tossahan lukee not. Taisit ymmärtää väärin..

Jesse McCartney kirjoitti...

Kyllä minä ymmärän mutta miten he ovat saaneet yhteyttä Jesseen??

Anonyymi kirjoitti...

Öö.. eivät he saaneet? Vai missä lukee niin :) Ainakin tossa sivulla ei lukisi mitään, ettei he olisivat saaneet. Siis en nyt riitele, en tietenkään, haluan vaan saada tämän asian selväksi :D